Stenderholmriis 2014                    

 

Houtvedvej 9

Houtved

9500 Hobro

 

51 30 03 41

 

 

Sådan foregår en behandling

Der er afsat 2 timer til den første behandling, så vi har god tid til at komme hele vejen rundt om problemet samt tid til at se på din generelle konstitution, hvad du kommer med af ressourcer og svag-heder såvel fysisk som psykisk. Hvilke belastninger der er i dit liv? Og hvordan du "tanker" op, og hvad der gør dig godt?

Herefter lægger du dig op på briksen, iført som minimum dit undertøj.

Jeg mærker din puls, og ser på din tunge. Det vil fortælle mig noget om tilstanden i din krop. Dette er et vigtigt diagnostisk redskab i TCM (Traditionel Chinese Medicine). Derefter vil jeg se og mærke på din krop, for at afdække smertens/lidelsens omfang.

Her danner jeg mig et foreløbigt overblik over, hvilke ubalancer du har og hvilken behandlingsstrategi jeg vil lægge.

Du får din første behandling med akupunktur, måske kombineret med en anden behandlingsmetode f.eks. cupping.

Akupunktur er indstik i punkter med meget tynde sterile engangs nåle, som oftest mærker du kun et lille prik. Der kan også forekomme en snurrende og spændt fornemmelse i punktet eller andre steder i kroppen. Akupunktur opleves forskelligt. De fleste  oplever at det ikke  gør ondt.

Mens behandlingen foregår ligger du og slapper af i 15 – 30 minutter, mens du - hvis du har lyst - lytter til noget afslappende musik.

Jeg vil forsøge at orientere dig om, hvad jeg forestiller mig i forhold til varigheden af et behandlingsforløb, men som regel er det lettere at sige noget om, når vi ved hvordan det går med symptomerne efter de første behandlinger.

Ved kroniske og langvarige lidelser kan der måske ses en bedring allerede efter 2-3 behandlinger.

De første par behandlinger vil vise, hvordan du responderer på behandlingen, det er meget individuelt, og bestemt af alder, komplek-sitet, konstitution, kost og levevis.

 

 

Hvor mange behandlinger skal jeg ha ?

 

Der skal som regel et forløb til. Det kan være alt fra 2 til mange behandlinger. Her er der mange faktorer der spiller ind, bl.a.:

Kost

Levevis

Alder

Akut eller kronisk?

Lidelsen?

Vilje til livsstilsændring(er)?

Ansvar